Foto's puppy reunie J-nestje [Chica] : Juni 2011
Deze puppyreünie was de kleinste ooit gehouden, maar daarom niet minder uitgebreid. Beide zonen van Chica, Jack en Xam, waren van de partij met gans het gezinnetje, op 1 zoon na. We hadden dus veel om de baasjes te woord te staan.
Het weerzien na 6m was verrassend. De bij de geboorte enorme verschillen in grootte en omvang tussen de tweeling, was er uitgegroeid en kreeg zelfs een omgekeerd effect. Jack heeft zijn fysieke achterstand ten opzichte van zijn blauwe broer meer dan ingehaald. Jack is de grootste en breedste van het tweetal geworden, met de sterkste wilskracht en het meeste temperament. Xammeke, laat je niet doen hé jongen.
Onvermoeibaar en sterk als ze zijn, was het toch aangeraden om bij 30 graden en meer af en toe eens halt te houden om wat uit te blazen, pootje te baden, dorst te lessen, (ook voor de baasjes) ... vooral na het treibballen. Die gigantisch grote kangoeroebal werd van de ene kant van het grasveld naar de andere kant geduwd, gekopt, geshot. Frisbees, tennisballen en andere ballen, vlogen in het rond en werden als een boemerang terug bij de eigenaar gebracht.
Na 6u feestvieren waren de feestneuzen uitgeteld en werden terug huiswaarts gereden. Bedankt aan allen aanwezig voor hun komst en voor hun sportieve inzet .