Foto's puppy reunie K-nestje [Guapa] : Februari 2012
K-Nest [Guapa x Sylvester]
18 juli 2011

Vader : Austr. and UK Show Champ.
Danari De Beers
Hoera, iedereen op post! Telkens weer worden we verrast door de verschijning van de halfvolwassen hondjes die we soms meer dan 5 maanden hebben gemist.
De samenkomst kon aanvangen met een hondse kennismaking en een korte voorstelling van de baasjes en hun hond met zijn specialiteiten.
De K-pups zijn uitgegroeid tot levendige actieve wezentjes met een gezonde portie temperament. Dit gaf soms vonken en spetters en een time-out schiep een cool down.


De bal apporteren verliep bijna vlekkeloos terwijl het speuren niet echt aan hun neus besteed was. Maar de top van hun kunnen: behendigheid! Van zodra de baasjes de wave naderden, slalomden de adolescenten tussen de paaltjes alsof hun leven ervan afhing. Net een radiogestuurde raket met een missie.... Je zou zweren dat ze reeds 5 maanden “in den duik” erop getraind hebben. Of natuurtalenten? Of agility freaks?

Er werd veel gepalaverd onder de koffietafel. En erboven ook.
Over het weer gaan we het niet hebben (de grijze foto’s zeggen genoeg); over de treibbal ook niet (en die kan het ook niet meer doorvertellen); voor frisbeeën was er geen tijd meer (de avond viel vroeg vermits de zon niet kon ondergaan) en enkele mensen hadden nog andere verplichtingen (wij gans de week gesmuld van de cakes, taart en koekjes) ...
Drie uren amusement zijn zo voorbij. Vroeger dan gepland zijn we overgegaan tot de uitreiking van diploma’s, stambomen, bekers als aandenken, verrassingsmanden en tombolapresentje.


Bedankt aan alle mensen die aanwezig waren op deze puppynamiddag om het tot een geslaagd mini-evenement te maken. Geniet nog na van de foto’s, een blijvende herinnering aan jullie zevenmaandertje.
Ook van harte bedankt aan Renske en Sam voor hun practische hulp.