Nakomelingen
O-Nest [Chica x Kay]
16 Oktober 2015
Huidige leeftijd
5 jaar en 3 maand

Reu : Okay for Cooper
Roepnaam : Cooper

Stefanie en Tom hebben hun handen vol aan Cooper, maar dat vinden ze fijn want hij brengt leven in huis en houdt je jong. Deze opgewekte kerel is uiterst leergierig. Hij krijgt dan ook alles om zijn honger te stillen: aandachtsoefeningen, gehoorzaamheidstruukjes, dog IQ spelletjes, speurparcourtjes, enz. Zal hij in de pootsporen van zijn mama treden? Zolang jullie er maar plezier aan beleven! Resultaten en foto’s altijd welkom. ☺
Het allerbeste gewenst met dit leuke hondje.
Foto's bij het baasje thuis
Foto's van bij de geboorte tot bij het vertrek


7 weken

terug
Reu : O Kay meets Harley in Oliver
Roepnaam : Oliver

Kort voor kerst 2015 kreeg Jack een speelvriendje: de kleine Oliver. Al snel werd duidelijk wie van de twee de leider zou worden. ☺ Sindsdien is dit tweetal onafscheidelijk. Oliver volgt zijn groot voorbeeld en gaat wekelijks naar de gehoorzaamheidsles. We zijn benieuwd naar zijn toekomstplannen.
Louise en James, geniet van dit bijzondere hondje, waarvan de naam refereert naar Harley vanwege de gelijkenissen als pup.
Foto's bij het baasje thuis
Foto's van bij de geboorte tot bij het vertrek


7 weken

terug
Teef : Okay Elie’s Ruby
Roepnaam : Ruby

Ruby is een specialleke. Ze is ons eerste bruintje sinds 8 jaar fokken en werd toevertrouwd aan Claire en Tom. Ze gaan wekelijks met haar naar de gehoorzaamheidstraining en hebben veel recreatieve plannen met haar. Daarnaast gaat ze vaak mee naar de manège. Ze leren haar naast het paard lopen, zodat ze samen lange wandelingen kunnen maken door de velden en bossen.
Bedankt Claire en Tom om een warm mandje klaar te zetten voor deze “chocolaten trien”. We wensen jullie veel plezier met haar.
Foto's bij het baasje thuis
Foto's van bij de geboorte tot bij het vertrek


7 weken

terug
Stamboom