Lowlands of Lys I'll Follow

° 26 april 2009
Roepnaam : Scott

HDHD : Heupdysplasie
: A = Vrij
CEACEA : Collie Eye Anomaly - een recessief erfelijke oogziekte
: normaal door vererving
CLCL : NCL - Neuronal Ceroid Lipofuscinosis : een recessief erfelijke zenuwziekte
: normaal door vererving
TNSTNS : Trapped Neutrophil Syndrome : een recessief erfelijke immuniteitsziekte
: normaal door vererving
Volledig schaargebit
Kleur : Zwart / Wit
TST KKUSHTST KKUSH : Sociabilisatietest KKUSH (Koninklijke Kynologische Unie Sint-Hubertus )
(St-Hubertus) : Geslaagd
Brevet gehoorzaamheid van KKUSH

Beschikbaar ter dekking voor goedgekeurde teven.

Over I'll Follow
Ons eerste uithuizig reutje had een warm plekje gevonden ten huize Johan en Els. I'll follow leefde er de eerste vier jaar samen met zijn moeders halfbroer Heathcliff. Terwijl Cliff Johan's trouwe metgezel en eerste schapendrijver is, ging Els vaak op stap in het dorp, naar de bakker, naar het postkantoor, .... Soms trokken ze gezellig met z'n viertjes de natuur in op zoek naar .... interessante vlindersoorten, modderplassen groot en klein, enz.
Els bereidde haar hond goed voor op het leven en breide een vervolg aan de dagelijkse socialisatie. Daarnaast had ze haar trouwe vriend ingeschreven voor de puppycursus, waarbij hij beste pup geworden is op de gehoorzaamheidswedstrijd in Langemark. Het onafscheidelijke duo volgde ook een tijdlang showtraining en was gestart met basiscursus aanleren toestellen voor agility.
De kaarten werden echter grondig dooreengeschud waardoor Scottje een andere bestemming kreeg. Hij leeft nu samen met Saartje en Brecht, een jong koppel, die hem veel liefde geven en dagelijks met hem spelen. Hij vindt dit de max. We wensen jullie drietjes dan ook veel plezier samen!