OffspringNakomelingen
Info
D.O.BGeboortedatum : 2021/04/17
KennelKennel : Lowlands of Lys
Age : 3 year and 1 monthLeeftijd : 3 jaar en 1 maand

BoysReutjes
GirlsTeefjes

Onder een grijze hemel en met het typische weerbeeld dat kenmerkend is voor de streek waar dit nobele ras van afkomstig is - regenachtig en grijs - vond op 2 oktober de puppyreünie plaats van twee prinselijke nestjes: het nestje, geboren op 17 april 2021 uit papa Prince en mama Nina, en het nestje, geboren op 31 mei 2021 uit papa Prince en mama Islay.

Na een hartelijke ontvangst en een blij weerzien met de baasjes, en Christa en Steven, was het eerst tijd om kennis te maken met sommige onbekende gezichten. De pups kregen vervolgens even de tijd om alle opwinding er even uit te lopen en spelen terwijl ze achter elkaar aan zaten en konden ravotten.

Gewapend met een goede regenjas en stevige schoenen was het dan tijd voor een mooie wandeling, onder het goedkeurend oog van papa Prince. Een mooi tochtje in de natuur vonden onze kleine viervoeters natuurlijk geweldig.

Bij een hapje en een drankje was er nadien tijd om even bij te praten en ervaringen uit te wisselen. En zo blijkt zo'n reuünie, naast een fijn weerzien, ook een heel leerrijk moment onder baasjes.

Even later was het weer tijd om naar buiten te trekken en kregen onze viervoeters de kans om, onder het toeziend oog van Christa en Steven, en met de nodige begeleiding, een divers aanbod aan obstakels uit te proberen in een parcours dat opgesteld stond in de tuin. Allemaal vonden ze het geweldig en toonden ze maar wat graag hoe slim en behendig ze stuk voor stuk zijn. En terwijl ze daarop geconcentreerd waren kwamen ook de mama's aan. Nina en Islay mengden zich gelijk in het bonte gezelschap van kleine vriendjes, en hun baasjes profiteerden er van om van de andere baasjes hun ervaring van de eerste maanden thuis te horen.

Natuurlijk mochten foto's van de gelukkige gezinnetjes niet ontbreken!

Als afsluiter kregen de aanwezige baasjes ook nog eens een mooi diploma uitgereikt uit naam van hun hondje waarmee ze trots konden bewijzen wat voor goeie baasjes ze zijn! Daar werd nog eens op geklonken met een drankje, en een hapje, en toen was het alweer tijd om afscheid te nemen! Na zo'n drukke namiddag vol indrukken zal elk pupje wel heerlijk geslapen hebben!