OffspringNakomelingen
Info
D.O.BGeboortedatum : 2021/05/31
KennelKennel : Borders of Lowlands
Age : 3 yearLeeftijd : 3 jaar

BoysReutjes
GirlsTeefjes

Op een druilerige, miezerige zaterdagnamiddag trokken we dolblij richting ons geboortehuis.

Joepie, eindelijk nog eens mammie Christa, pappie Steven, mama Islay, papa Prince en zusjes Faye en Aiko terugzien. Jammer dat kleine zus Rosie er niet bij kon zijn, maar dat halen we later nog eens in. Wat waren we enthousiast om elkaar terug te zien.

We mochten eerst loslopen in het gras. Heerlijk hollen en rollebollen met mijn zusjes, zalig. Daarna kregen we dorst en een klein hongertje en dan was het tijd voor een mooie wandeling. We zijn nog klein en waren een beetje overenthousiast dus we wandelden nog niet zo flink als papa Prince en trokken wat te veel aan onze leiband. Maar het was wel een avontuur hoor voor ons, onze eerste echte bordercolliewandeling. En we leren het wel, dat mooi wandelen.

Daarna was het tijd voor de kennismaking met agilityspeelgoed. Waw, een wipplank, paaltjes, buizen, dozen, kussen,… Sommige toestellen maakten mij wat onwennig maar na een beetje oefening was het erg leuk. Later als ik groot ben wil ik naar de agilityklas! Maar dan was ik niet meer geïnteresseerd want daar kwam mijn mooie mama Islay aan. Mijn mama 😄. Zo mooi, zo lief. Samen op de gezinsfoto, leuk zeg.

Vanaf dan werd ik wat moe. Allemaal leuk maar vermoeiend. Het werd tijd voor een lekkere wrap en drankje voor mijn nieuwe familie en een heuse goodiebag vol met lekkers voor mij. Als kers op de taart kreeg mijn nieuwe familie een diploma van bekwaamheid als goede hondenbaas en dat hadden ze wel verdiend.

Na veel aandacht en aaitjes en complimentjes hoe schattig ik wel niet ben, ging ik doodmoe maar dolgelukkig naar huisje toe.

Bedankt Christa en Steven voor alles!

--- Skye’tje 😉